fbpx
0174 - 700 232

Projecten

Wij zijn trots op onze projecten.


Klant:
Restaurant Justin

Omschrijving: Restaurant Justin is al lang klant van Raak reclame, en daarom waren wij ook blij met de vraag een nieuwe website te realiseren voor Restaurant Justin. Wij hebben een responsive website ontwikkeld op basis van de nieuwe huisstijl.

Taken: Vormgeving, Webshoprealisatie Magento

www.restaurant-justin.nl


Klant:
Mii Estilo

Omschrijving: Voor onze nieuwe klant Mii-estilo hebben we een mooie webshop mogen ontwikkelen. Met daarin diverse functies zoals het samenstellen van een handgemaakte jurk.

Taken: Vormgeving, Webshoprealisatie Magento

www.mii-estilo.com


Klant:
Restaurant Justin

Omschrijving: Het kerstmenu is altijd iets speciaals, daarom is ons gevraagd een unieke menukaart te ontwikkelen in kerstsferen.

Taken: Vormgeving, drukwerk


Klant:
Bouwbedrijf van Leent

Omschrijving: Met als doel “op alles past een logo” is dit een mooi voorbeeld. Voor bouwbedrijf van leent hebben we nieuwe huisstijl ontwikkeld voor de sign uitingen. Deze is direct toegepast op deze bouwkeet.

Taken: Belettering, Sign, Productie, Montage


Klant:
Restaurant Olympia

Omschrijving: Voor dit Griekse restaurant Olympia hebben we een mooie raambelettering ontworpen en gemonteerd.

Taken: Belettering, Sign, Productie, Montage


Klant:
Gast is Koning

Omschrijving: en van onze vaste klanten was toe aan een nieuwe website. Daarom hebben we voor Gast is Koning een responsive website ontwikkeld met een duidelijke en overzichtelijke interface. De website is volledig door de klant te beheren d.m.v. een WordPress CMS.

Taken: Webontwerp, Realisatie, WordPress

www.gastiskoning.nl


Klant:
Pimp je Pand

Omschrijving: oor Restyle House hebben we een pakkend logo ontworpen dat opvalt. Deze uiting heeft langs verschillende Westlandse hoofdwegen gestaan om nieuwe klanten te werven.

Taken: Concept, Vormgeving, Productie.


Klant:
VvE-Verzekering

Omschrijving: Omschrijving: Voor VvE-Vezekering.nl hebben we een website mogen ontwikkelen met een mooi overzicht naar de verschillende diensten, en een helder overzichtelijk aanvraagformulier.

Taken: Webontwerp, Realisatie, WordPress

www.vve-verzekering.nl


Klant:
Restyle House

Omschrijving: Voor Restyle House hebben we verschillende autobeletteringen mogen toepassen waaronder deze. De schuine elementen uit het logo hebben we over de gehele auto laten terugkomen.

Taken: Concept, Vormgeving, Belettering, Sign, Montage


Klant:
Flex Property

Omschrijving: Voor Flex-Property hebben we diverse spandoeken ontworpen om de verkoop en verhuur van het pand te bevorderen.

Taken: Belettering, Sign


Klant:
AB-Beheer

Omschrijving: Voor AB-Beheer hebben we het complete wagenpark voorzien van autobelettering. Raak Reclame heeft het ontwerp verzorgd en de productie en montage van de belettering.

Taken: Vormgeving, Belettering, Sign, Montage

×